top of page
Search
  • Doriene van Luttervelt

Op reis in mijzelf

Updated: Jan 22, 2018

Ik zit hier in het NU, op 18 augustus 2017, 10.30 uur, ben 50 jaar jong plus een paar maanden. Jong? Jahaaa, jong! En ik zal je vertellen waardoor ik me zo voel.


De afgelopen paar maanden heb ik kennisgemaakt met de schaduwzijde in mijzelf. De kant die ik liever niet van mezelf wilde zien, laat staan dat ik deze wilde accepteren.

Ik begon in maart aan een nieuwe baan en kreeg daar als welkomstcadeau op mijn eerste werkdag het boek 'Licht op schaduw' van Debby Ford. Ik had toen niet kunnen vermoeden wat deze periode, dit boek en de fijne mensen waar ik mee werk me zouden brengen, laat staan dat ik me vandaag zo zou voelen als ik me voel.

Voel... ja, halleluja ik voel! Met heel mijn wezen laat ik toe wat er is, ook al zijn dit soms wat minder leuke gevoelens of emoties. Ze mogen er zijn! Zijn zolang weggestopt en weggeduwd - door mijzelf, uit bescherming dat wel - dat ik het nog best een beetje spannend vind om te herkennen wat het gevoel dan precies is. En of het wel mijn eigen gevoel is of toch dat van een ander? #ontdekkingsreisMaar goed… er gaat natuurlijk een heel verhaal aan vooraf. Want ik ben hier niet zomaar terechtgekomen. Op dit moment, in dit gedeelte op de landkaart van mijn reis.

Een ontdekkingsreiziger, dat is wie ik ben! Een krachtige en wijze vrouw, die iets te vertellen heeft en met de wereld wil delen. En dat vanaf nu ook gaat doen….

Delen… “als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen” zei een wijze man mij deze week. Deze woorden resoneren nog na… en ze zeggen zoveel!

Ik ga deze aankomende periode de tijd en rust nemen om te ontdekken wat mijn zoektocht me gaat brengen. En zal ik, waar ik dat voel, mijn verhalen met jullie delen. Wat ontzettend spannend en ook zo ongelooflijk mooi dat ik deze kans krijg.


En ik wil graag nog iets met jullie delen; omhels je innerlijke kracht! Ook als die soms zo voelt als je zwakte...


Liefs,

Do x


7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page